Vuurwerkbon t.w.v. €5,-

01 december 2018

We tellen weer af naar oud en nieuw! Dat betekent naast oliebollen, champagne ook vuurwerk! Bij De Leeuw Tweewielers aan de Stevinweg zijn ze al weken druk met de voorbereidingen voor de vuurwerkverkoop. “Dat doen we al 20 jaar, want met de overname van de fietsenwinkel van mijn ouders zet ik die traditie voort”, aldus Sebastian de Leeuw. Vuurwerk mag nog niet afgestoken worden, maar liefhebbers kunnen nu al wel online bestellen op www.deleeuwvuurwerk.nl. Op vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december is de vuurwerkverkoop in de winkel.  “Het is voor ons altijd een hele leuke en vooral gezellige periode”, vertelt Sebastian. “Wij kijken er weer naar uit.”

De Leeuw Tweewielers komt dit jaar met een nieuwe actie. In samenwerking met 13 verschillende centrumondernemers (zie advertentie in Zeewolde Actueel) deelt De Leeuw vuurwerkbonnen uit ter waarde van vijf euro. “Deze ondernemers geven de vuurwerkbon cadeau bij besteding vanaf tien euro. Iedere bon heeft een unieke code waarmee je de korting kunt verzilveren. Dat kan alleen bij online bestellingen van minimaal 20 euro”, licht Sebastian toe. De vuurwerkbonnen zijn beperkt beschikbaar, dus op = op. Voorgaande jaren kreeg je bij aankoop van een decemberkalender een vuurwerkbon cadeau. “Dat is gestopt. Vandaar dat ik zelf het initiatief heb opgepakt. Het is leuk om dat samen met andere medeondernemers te doen. Zo creëer je een win-win situatie.” Bij besteding vanaf 35 euro geeft De Leeuw ook nog eens een gratis vuurwerkartikel cadeau. Met uitzondering van actie actieartikelen).   

De Leeuw biedt een breed aanbod in knal- en siervuurwerk van ‘Pro-Line’. Volgens hun site de veiligste en mooiste vuurwerkleverancier in Europa. Bekijken wat voor vuurwerk je wilt kan in de folder die een dezer dagen in de brievenbus valt en op de website www.deleeuwvuurwerk.nl . Deze is duidelijk en overzichtelijk met veel productinformatie en filmpjes van vuurwerk. Om vuurwerk te mogen kopen moet je boven de 16 jaar zijn. Uitzondering is de Cat.1 vuurwerk voor kinderen vanaf 12 jaar.

Veiligheid staat bij De Leeuw hoog aangeschreven. “Dat begint al met het geven van goede en belangrijke informatie. Zo is het nu verplicht een lanceerplatform te kopen als je vuurpijlen wilt afsteken”, vertelt Sebastian. “Daarnaast ontvangen alle klanten van ons bij elke bestelling een gratis vuurwerkbril.”     

 

*BONNEN ZIJN TE KRIJGEN BIJ DE VOLGENDE WINKELIERS:

 

- New York Pizza Zeewolde                                              

- Kapsalon Zeewolde

- Bakkerij de Toren Sietse en Doite Jager

- De Leeuw Snacks Zeewolde

- Bakker Bart Zeewolde

- Expert Zeewolde

- Blueline 

- René Tuinte

- De Winkeltjes

- Cafetaria Twilight

- Chinees Restaurant Lotus